فروشگاه تخصصی تجهیزات صنعتی

اینورتر SEW

اینورتر SEW یا MOVIDRIVE SEW یک دستگاه الکترونیکی است که به شما این امکان را می‌دهد سرعت یک موتور AC را کنترل کنید. اگر موتورهای الکتریکی یا موتورهای AC، مستقیماً به یک سیستم تأمین برق AC وصل باشند، فقط می‌توانند از سرعت ثابتی براساس تعداد قطب‌ها و فرکانس سیستم تامین برق در محل استفاده کنند، اما گاهی نیاز به یک برنامه یا فرآیند تولید ولتاژ AC قابل تنظیم (یعنی سرعت قابل کنترل) دارید. در این صورت می‌توانید از اینورترهای فرکانس متغیر استفاده کنید.

دسته : برند:

اینورتر sew | ویژگی‌های فنی و مزایای رقابتی MOVIDRIVE SEW

در دنیای فناوری امروزه که دستگاه‌ها و موتورهای الکتریکی برای افزایش عملکرد و بهره‌وری، جای نیروی انسانی و کارهای دستی را گرفته‌اند، صنایع بسیاری برای کنترل سرعت موتور دستگاه‌های خود نیاز به تغییر فرکانس جریان متناوب دارند و برای این منظور از MOVIDRIVE یا اینورتر (Inverter) استفاده می‌کنند. از این رو شرکت آلمانی SEW-EURODRIVE که یکی از برترین برندهای نام‌آشنای ماشین‌آلات صنعتی است، با تولید اینورتر sew با بهترین کیفیت، نیاز صنایع مختلف را به این دستگاه مفید برطرف کرده است. اینور SEW یکی از قطعات حانبی گیربکس SEW می باشد.

در این مطلب به ویژگی‌ها و مشخصات اینورتر sew پرداخته و شما را با مزایای رقابتی آن آشنا می‌کنیم. همچنین از تفاوت درایو و کانورتر با اینورتر و نقش اینورترها در اتوماسیون صنعتی خواهیم گفت.

برای مشاوره قبل از خرید اینورتر sew می‌توانید با کارشناسان سدکو تماس بگیرید.

فهرست

مشخصات و کارایی فنی اینورتر sew

اینورتر SEW یک دستگاه الکترونیکی است که به شما این امکان را می‌دهد سرعت یک موتور AC را کنترل کنید. اگر موتورهای الکتریکی یا موتورهای AC، مستقیماً به یک سیستم تأمین برق AC وصل باشند، فقط می‌توانند از سرعت ثابتی براساس تعداد قطب‌ها و فرکانس سیستم تامین برق در محل استفاده کنند، اما گاهی نیاز به یک برنامه یا فرآیند تولید ولتاژ AC قابل تنظیم (یعنی سرعت قابل کنترل) دارید. در این صورت می‌توانید از اینورترهای فرکانس متغیر استفاده کنید.

این اینورترهای فرکانسی می‌توانند یک ولتاژ AC که در امپلیتود Amplitude (سطح ولتاژ خروجی) و فرکانس قابل تغییر است را از یک ولتاژ AC ثابت تولید کنند.

اینورترها برای یک جریان خروجی نامینال Nominal Output Current تنظیم شده‌اند اما در بسیاری از برنامه‌ها، نیاز به اضافه بار کوتاه مدت وجود دارد که برای این منظور، می‌توان اینورترها را تا 150٪ از جریان خروجی نامینال برای یک دوره کوتاه مدت تنظیم کرد. برای افزودن اضافه بار، مطمئن شوید که اینورتر بیش از حد گرم نشود.

البته برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد اینورتر می‌توانید اقداماتی انجام دهید. به عنوان مثال، مطمئن شوید که هیچ چیز قابل اشتعالی در کنار اینورتر شما نیست. همچنین، می‌توانید فیلتر ورودی هوا را تمیز کنید تا هوای خنک‌کننده بهتر جربان یابد. اگر اینورتر بیش از حد گرم شود، ممکن است نیاز به بررسی توسط یک برقکار یا متخصص الکترونیک باشد.

ویژگی‌های اینورتر sew

MOVITRAC® B برند تجاری ثبت‌شده اینورتر استاندارد شرکت SEW-EURODRIVE است که با طراحی ظریف و ماژولار خود کاربری چند منظوره دارد. این اینورترها با توجه به محدوده وسیع الکترونیک قدرت، کاربرد بسیار گسترده‌ای در صنایع مختلف دارند.

اینورتر SEW MOVITRAC® B دارای ویژگی‌های زیر است:

  • طراحی فشرده و جمع‌وجور برای صرفه‌جویی در فضا هنگام نصب
  • عملکرد ساده که موجب کاهش زمان راه‌اندازی می‌شود
  • محدوده ولتاژ و قدرت گسترده
  • امکان اضافه کردن رابط‌های فیلدباس و تکنولوژی ایمنی
  • ظرفیت تحمل بار اضافه
  • کنترل و حفاظت از موتور الکتریکی در مقابل افزایش ولتاژ

بسته‌ی برنامه MOVITOOLS® MotionStudio به شما امکان می‌دهد تا به راحتی اینورترهای فرکانسی MOVITRAC® B و اینورترهای درایو MOVIDRIVE® B را راه‌اندازی، پیکربندی و عیب‌یابی کنید.

داده‌ها و اسناد

شرکت SEW-EURODRIVE همراه با اینورتر sew، داده‌های CAD، داده‌های محصول، نرم‌افزار و مستندات فنی آن را ارائه می‌دهد. این اطلاعات می‌تواند به شما کمک کند تا محصول یا پروژه خود را بهتر برنامه‌ریزی کنید.

مشخصات فنی اینورتر SEW

محدوده توان اتصال به برق
1.5 تا 37 کیلو وات (2 تا 50 اسب بخار) 230 ولت / 3 فاز
0.55 تا 160 کیلو وات (0.75 تا 215 اسب بخار) 460 ولت / 3 فاز

MOVITRAC® B در بازه‌های قدرت 0.75 تا 160 کیلووات و بازه ولتاژ 1 × 230 ولت، 3 × 230 ولت، 3 × 400 ولت، 3 × 575 ولت عرضه می‌شود. این اینورتر قابلیت اضافی 150% برای 60 ثانیه و 175% برای 2 ثانیه را نیز دارد.

مزایا و معایب اینورترهای sew

هر دستگاهی دارای مزیت‌‌ها و معایبی است که بسته به نوع کاربری آن باید در نظر گرفت. اینورترهای SEW مزایای بسیار و معایب قابل اغماضی دارند. در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

مزایای اینورتر sew:

  • تولید برق AC: اینورترها با تبدیل منابع برق DC (مانند باتری‌ها) به برق AC، نقش حیاتی در ادغام منابع انرژی تجدیدپذیر (مانند انرژی خورشیدی، انرژی باد و انرژی آب) به شبکه برق ایفا می‌کنند.
  • تأمین برق اضطراری: وظیفه اصلی اینورتر فراهم کردن منبع برق اضطراری در زمان قطع برق و خاموشی است.
  • کیفیت برق بهتر: با تنظیم فرکانس استاندارد، کیفیت برق بهبود می‌یابد.
  • قیمت مناسب اینورتر SEW: نسبت به میکرو اینورترها، قیمت کمتری دارند.
  • نگهداری و تعویض آسان: نگهداری و تعویض آنها آسان است.
  • عملکرد بهبودیافته با بهینه‌سازان قدرت: عملکرد آنها با استفاده از بهینه‌سازان قدرت بهبود یافته است.

معایب اینورتر اس ای دبلیو sew عبارتند از:

  • کاهش بازده در مکان‌های سایه‌دار: در مکان‌هایی که سایه وجود دارد، بازده آنها کاهش می‌یابد.
  • تأثیر یک نقطه خرابی بر کل سیستم: در صورت بروز خرابی در یک قسمت، کل سیستم تحت تأثیر قرار می‌گیرد.
  • عمر مفید کم: عمر مفید اینورترها کمتر از برخی دستگاه‌های دیگر است.
  • نیاز به نگهداری منظم: برای حفظ عملکرد بهینه، نیاز به نگهداری منظم دارند.
  • نیاز به دانش فنی برای نصب و پیکربندی: برای نصب و پیکربندی اینورترها، نیاز به دانش فنی و تخصصی است.

اینورترها در چه صنایع و دستگاه‌هایی کاربرد دارند؟

  • کاربردهای صنعتی:

اینورترها در سیستم‌های گرمایش القایی، معادن، هواپیماهای الکتریکی، پیشرانه‌های دریایی، کنترل‌کننده‌های جریان یکپارچه، سیستم‌های تصویربرداری با رزونانس مغناطیسی (MRI)، تجهیزات پزشکی حیاتی، خودروهای الکتریکی، فیلترهای فعال، بازیاب‌های ولتاژ پویا، درایوهای فرکانس متغیر، کمپانساتورهای استاتیک (STATCOMs)، سیستم‌های انتقال جریان مستقیم با ولتاژ بالا (HVDC)، نیروگاه‌های ذخیره‌سازی توسط پمپ، سیستم‌های انتقال جریان متناوب انعطاف‌پذیر (FACTs)، ادغام منابع انرژی تجدیدپذیر با شبکه، سیستم‌های ماهواره‌ای، منابع برق بدون وقفه (UPS)، فارم‌های بادی، سیستم‌های فتوولتاییک خورشیدی متصل به شبکه یا مستقل، نظامی، خانه، دفاتر و... استفاده می‌شوند.

  • کاربردهای خانگی:

اینورترها در دستگاه‌های خانگی مانند یخچال‌ها، دستگاه‌های تهویه مطبوع و... برای کنترل سرعت کمپرسور و تنظیم توان مورد نیاز استفاده می‌شوند.

  • کاربرد اینورتر در خودرو:

اینورترها در خودروهای الکتریکی برای تبدیل برق DC به AC استفاده می‌شوند.

  • اینورتر برای انرژی تجدیدپذیر:

اینورترها در سیستم‌های انرژی خورشیدی و بادی برای تبدیل انرژی تجدیدپذیر به برق AC و تغذیه برق AC به شبکه استفاده می‌شوند.

  • کاربردهای دریایی اینورتر:

اینورترها دردستگاه‌های پمپاژ آب دریا و برای کارکرد درایو موتور غیرهم‌زمان استفاده می‌شوند.

  • کاربردهای تأمین برق بدون وقفه (UPS):

اینورترها در UPS برای تبدیل برق DC به AC کاربرد دارند.

  • کاربردهای درایوهای با سرعت قابل تنظیم:

از اینورترها در درایوهای با سرعت قابل تنظیم استفاده می‌شود.

تفاوت درایو با اینورتر

در بخش قبلی به درایو اشاره کردیم. بد نیست نگاهی به تفاوت آن با اینورتر بپردازیم:

درایو و اینورتر دو مفهوم متفاوت هستند، اما گاهی اوقات به طور غیررسمی به جای یکدیگر استفاده می‌شوند.

درایو یا کنترل‌کننده دور موتور، وسیله‌ای است که برای تنظیم دور الکتروموتورها استفاده می‌شود. فناوری درایوموتور با راه‌اندازی آرام و نرم و توقف و مکث در چرخش الکتروموتورها و همچنین با کاهش جریان دریافت شده از منبع، باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی و جریان اسمی الکتروموتورها می‌شود.

اینورتر یک معکوس‌کننده جریان برق است که جریان DC را به AC تبدیل می‌کند. اینورتر جزئی از درایو است که می‌تواند ولتاژ و توان خروجی را تغییر دهد. بنابراین، درایو و اینورتر هر دو نقش مهمی در کنترل و تنظیم دور الکتروموتورها دارند اما عملکرد و ساختار آن‌ها متفاوت است.

اگر از افراد فنی علاقمند به این حوزه باشید قطعاً با دسستگاه کانورتر نیز آشنایی دارید. در ادامه مطلب به تفاوت کانورتر و اینورتر نیز اشاره کوتاهی خواهیم کرد.

تفاوت اینورتر با کانورتر

اینورترInverter و کانورترConverter دو دستگاه الکتریکی هستند که نقش مهمی در تبدیل برق در زندگی ما ایفا می‌کنند.

اینورتر وظیفه تبدیل جریان مستقیم (DC) به جریان متناوب (AC) را دارد و این تبدیل با تغییر فرکانس جریان متناوب انجام می‌شود از این قابلیت برای تغییر سرعت موتورها استفاده می‌شوند.

از سوی دیگر، کانورتر یک فرآیند تغییر منبع برق الکتریکی به یکی دیگر مانند تبدیل ولتاژ است. کانورتر تغییری در نوع ولتاژ ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین یک ولتاژ AC همچنان AC باقی می‌ماند و یک ولتاژ DC همچنان DC.

به عبارت دیگر، تفاوت اصلی بین این دو دستگاه این است که کانورتر یک دستگاه الکترونیک قدرت است که می‌تواند برق را از یک شکل (AC یا DC) به شکل دیگر (AC یا DC) تبدیل کند، در حالی که اینورتر یک نوع تبدیلگر الکترونیک قدرت است که برق DC را به برق AC تبدیل می‌کند.

نقش اینورترها در اتوماسیون صنعتی چیست؟

اتوماسیون صنعتی به عنوان یک فرایند مبتنی بر فناوری، باعث بهبود عملکرد و بهره‌وری صنایع می‌شود و به کاربرد دستگاه‌ها و سیستم‌های خودکار در فرایندهای صنعتی اشاره دارد. هدف اصلی اتوماسیون صنعتی، استفاده از دستگاه‌ها و سیستم‌های خودکار به جای انجام دستی و تکراری کارها توسط انسان‌ها است.

همان‌طور که اشاره شد اینورتر یک دستگاه الکترونیکی است که وظیفه تبدیل جریان مستقیم (DC) به جریان متناوب (AC) را دارد. عملکرد اینورتر بسیار مهم و پرکاربرد است و در انواعی از سیستم‌ها و صنایع از جمله صنایع برق، خودروسازی، نیروگاه‌ها و سیستم‌های تولید انرژی خورشیدی و بادی استفاده می‌شود.

در اتوماسیون صنعتی، اینورترها نقش بسیار پررنگ و مهمی دارند. آن‌ها تأثیر مستقیمی بر روی عملکرد و کارایی دستگاه‌ها و فرآیندهای صنعتی دارند. امروزه به دلیل پیشرفت صنایع و افزایش تعداد برنامه‌های کنترلی بر روی خطوط اتوماسیون صنعتی، نیاز به اینورتر یا درایو کنترل دور الکتروموتور بیش از پیش احساس می‌شود.

چرا اینورتر sew بخریم؟

اینورترهای برند sew دارای مزایای رقابتی زیر هستند که آنها را از محصولات سایر رقبا متمایز می‌کند:

  • تنوع برنامه‌ها: اینورترهای فرکانس SEW در هر نوع کارخانه و ماشینی قابل استفاده هستند.
  • کنترل سرعت: با استفاده از اینورترsew، می‌توانید سرعت موتور را از صفر تا سرعت مورد نظر خود به طور یکپارچه تغییر دهید و به محدوده سرعت بسیار بزرگتری دسترسی داشته باشید.
  • تغییر جهت چرخش: اینورترsew امکان تغییر مستقیم جهت چرخش را فراهم می‌کند.
  • انواع مختلف اینورتر sew: دو نوع مختلف از اینورتر وجود دارد: کنترل شده توسط جریان و کنترل شده توسط ولتاژ.
  • ارائه سری‌های مختلف: شرکت sew سری‌های مختلفی از اینورترها ارائه می‌دهد، از جمله MOVITRAC® B و MOVIDRIVE® MDX60/61B2.

خرید مستقیم اینورتر sew اس ای دبلیو از نمایندگی

جهت اطلاع از قیمت اینورتر sew و مشاوره قبل از خرید، می‌توانید با کارشناسان فنی سدکو تماس بگیرید و مناسب‌ترین اینورتر را با بهترین قیمت، به صورت مستقیم از وارد کننده محصولات برند sew دریافت کنید.

شرکت سدکو با بیش از دو دهه فعالیت در حوزه فروش و تأمین تجهیزات صنعتی (از قبیل الکترو موتور، گیربکس، پمپ، کوپلینگ و…) از معتبرترین برندهای بین‌المللی مانند برند sew، آماده ارائه خدمات و مشاوره تخصصی به تمامی صنایع کشور می‌باشد.

جهت تماس با سدکو، روی لینک زیر کلیک نمایید.

کار اینورتر (Inverter) چیست؟

اینورتر وظیفه تبدیل جریان مستقیم (DC) به جریان متناوب (AC) را دارد و این تبدیل با تغییر فرکانس جریان متناوب انجام می‌شود از این قابلیت برای تغییر سرعت موتورها استفاده می‌شوند.

مهم‌ترین مزایای اینورتر sew چیست؟

تنوع برنامه‌ها، کنترل سرعت، تغییر مستقیم جهت چرخش، ارائه اینورترهای متنوع و سری‌های مختلف

اینورتر sew را از کجا بخریم؟

جهت خرید دستگاه اینورتر sew از نمایندگی معتبر و واردکننده اصلی محصولات sew با بخش فروش شرکت سدکو تماس بگیرید.

منبع: seweurodrive

Suggested products
محصولات پیشنهادی